Πώς θα φτάσετε

Το αεροδρόμιο της Πάρου συνδέεται με απευθείας πτήσεις με το αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελευθέριος Βενιζέλος" και με ανταπόκριση με πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη και τις άλλες περιοχές της Ελλάδας. Οι αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετεί είναι η Olympic Air και η Aegean Airlines που πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια προς Πάρο το καλοκαίρι και λιγότερο συχνά τον χειμώνα.
Η διάρκεια της πτήσης Αθήνα-Πάρος είναι 35 λεπτά.
Η Πάρος συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου με καθημερινά δρομολόγια πλοίων και ιπτάμενων δελφινιών. Επίσης η Πάρος συνδέεται άμεσα με τα νησιά των Κυκλάδων, με την Αστυπάλαια και με την Κρήτη και το λιμάνι του Ηρακλείου. Όσον αφορά τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για τα δρομολόγια και τις αλλαγές στα ωράρια μπορείτε να επισκευθείτε τις ιστοσελίδες των μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών.
Από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην Αθήνα για το λιμάνι του Πειραιά μπορείτε να φτάσετε με ταξί, λεωφορείο ή με το μετρό. Στο http://www.ametro.gr/page/default.asp?id=384&la=1 θα βρείτε τον χάρτη του μετρό.
Το ταξίδι με πλοίο από Πειραιά προς Πάρο διαρκεί 2-4 ώρες ανάλογα με το πλοίο.
Μπορείτε να έρθετε στην Πάρο και χάρη στα κοντινά αεροδρόμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης, τα οποία εξυπηρετούνται και από διεθνείς πτήσεις. Από αυτά τα νησιά είναι δυνατόν να πάρετε ένα πλοίο και μέσα σε 1,5 έως 2,5 ώρες θα σας μεταφέρoυν στην Πάρο.
Από τα Fivos Studios & Apartments και την παραλία του Λογαρά, το αεροδρόμιο της Πάρου απέχει 18 χλμ. και το λιμάνι της Παροικιάς βρίσκεται 17 χλμ. μακριά. Προσφέρουμε μεταφορά από και προς το λιμάνι / αεροδρόμιο έναντι μικρής αμοιβής.
Στην Πάρο λειτουργούν πολυάριθμα ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες μεταφορών και ενοικιάσεων αυτοκινήτων που παρέχουν υπηρεσίες για τις ανάγκες όλων.

Βρείτε μας στο χάρτη...

Επικοινωνία

Fivos Studios & Apartments
Κάβος Λογαρά,
84400, Πάρος, Ν.Κυκλάδων
Τ: +30 22840 43436
F: +30 22840 43436
Μ: +30 6980 340 127
M: +30 6994 204 938

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2014 Fivos Apartments Powered by G-Soft

odnoklassniki48

 facebook48
 twitter48